0183 660 666

U heeft uw droomhuis gevonden?NVM Aankoopmakelaar

Het vinden van een huis waar u graag in wilt wonen kan een paar weken duren maar ook maanden in beslag nemen. Een huis moet goed voelen en u moet het vertrouwen hebben dat een huis voor u echt een thuis zal worden. Als u het huis van uw dromen hebt gevonden hebt dan gaat de aankoopmakelaar van Woning Aankoopmakelaar voor u aan de slag en doorloopt de volgende stappen.

   • Tweede bezichtiging begeleiden
   • Technische staat van de woning beoordelen
   • Reële marktwaarde bepalen          
   • Onderhandelingen voeren
   • Koopakte controleren
   • Opleveringsinspectie uitvoeren
   • Begeleiding bij de notaris 
 

Bezichtigen, onderzoeken en onderhandelen

De Woning Aankoopmakelaar maakt een afspraak voor de tweede bezichtiging van de woning en bekijkt samen met u de woning. De aankoopmakelaar onderzoekt de juridische bijzonderheden, het bestemmingsplan en schakelt eventueel een keuringsbureau in om de bouwtechnische staat te bepalen. Op basis van al deze gegevens adviseert de Woning Aankoopmakelaar u over de reële waarde van de woning en start hij op uw verzoek de onderhandelingen. Tijdens de onderhandelingen zal de aankoopmakelaar tot het uiterste gaan om de beste prijs voor u te realiseren.
 

Onderhandelingen geslaagd, en dan?

Nadat de onderhandelingen geslaagd zijn is het werk van uw Woning Aankoopmakelaar nog niet klaar. De aankoopmakelaar controleert en bespreekt de koopovereenkomst met u en geeft advies over een goede en goedkope notaris. De Woning Aankoopmakelaar geeft u ook advies over de taxatie die nodig is voor de financiering en kan u ook helpen met een onafhankelijk hypotheekadvies. Voor de overdracht inspecteert en controleert de aankoopmakelaar met u de woning en verzorgt de standen van gas, water en elektra. De aankoopmakelaar controleert de notariële akte van levering en de afrekening van de notaris. Als alles getekend is bij de notaris is de overdracht een feit. Voor u begint dan het genieten van uw nieuwe woning en het werk van Woning Aankoopmakelaar is klaar.
 

Bel mij terug

Rekenvoorbeeld

Vraagprijs € 209.000,-
Aankoopprijs € 200.000,-
Besparing € 9.000,-

Kosten aankoopmakelaar 
Basistarief € 595,-
Prestatietarief* € 900,-
Uw voordeel! € 7.505,-
* 10% van de besparing

Ja, ik wil graag vrijblijvend advies van een aankoopmakelaar!