0183 660 666

NVM AankoopmakelaarSuccesvolle aankopen

Woning Aankoopmakelaar heeft al veel mensen succesvol mogen helpen bij de aankoop van hun droomhuis. De klanten droomden verder over hun droomhuis en wij onderhandelden voor de beste prijs en ondersteunden het hele aankoopproces.

Benieuwd wat Woning Aankoopmakelaar voor u kan betekenen? Neem dan ook eens een kijkje bij Werkwijze en Veel gestelde vragen.  Wilt u een vrijblijvende afspraak maken, neem dan Direct contact met ons op of kies voor de Bel mij terug optie, zodat wij contact met u kunnen opnemen.
 

Succesvol aangekochte objecten


Weegbreelaan Leerdam Woning Aankoopmakelaar

Weegbreelaan 1 Leerdam


Doordat we als aankoopmakelaar wisten dat dit pand al twee jaar op de markt was, hebben we ruim € 30.000,- op de koopsom kunnen besparen voor onze opdrachtgever.

Waaldijk-Vuren-Woning-Aankoopmakelaar-(2).jpg

Waaldijk 147 Vuren

Doordat we wisten dat dit pand al enige tijd te koop stond en scherp te onderhandelen, hebben we bijna € 100.000,- voor onze opdrachtgever kunnen besparen.

“Stefan van Middelkoop van Woning Aankoopmakelaar is een prettige businesspartner. Hij denk met je mee, volgt op en toont initiatief. Op deze gebieden is hij duidelijk onderscheidend met de concurrentie. Zijn persoonlijke aanpak sprak mij erg aan. Bij onze aankoop zaten een aantal lastige zaken. Hij heeft hier goed op ingespeeld met als resultaat een prachtig huis tegen een aannemelijke prijs.”

Lombardstraat Gorinchem Woning Aankoopmakelaar

Lombardstraat 41 Gorinchem


Voor onze opdrachtgever hebben we bijna € 20.000,- bespaard op dit appartement dat al enige tijd op de markt was.

Van Slingelandtstraat Breda Woning Aankoopmakelaar

Van Slingelandtstraat 51 a Breda


Hoewel dit appartement pas net te koop was, hebben we door andere verkoopprijzen te analyseren, toch € 7.500,- voor onze koper bespaard.

Bazeldijk-Hoogblokland-Woning-Aankoopmakelaar-(1).jpg

Bazeldijk 17 Hoogblokland

Door “onze poot stijf” te houden hebben we in een onderhandelingstraject van enkele maanden, circa € 40.000,- voor onze koper bespaard.

“Stefan van Woning Aankoopmakelaar heeft voor ons als aankoopmakelaar bemiddeld. Hij komt bij ons over als een zeer deskundige makelaar waarmee we meteen een "klik" hadden. Tijdens de onderhandelingen zaten we steeds en snel op een lijn. Wij zullen hem zeker bij andere aanbevelingen.”


Willem Buytewechstraat Rotterdam Woning Aankoopmakelaar

Willem Buytewechstraat 193 b Rotterdam


Onze opdrachtgever was een alleenstaande starter op de woningmarkt, die graag een eerste pand wilde aanschaffen. In deze onderhandeling hebben we voor hem circa € 10.000,- weten te besparen.


Schaikseweg Leerdam Woning Aankoopmakelaar

Schaikseweg 8 Leerdam


Deze jaren ’30 tweekapper stond ongeveer 11 maanden te koop toen we met onze opdrachtgever aan de onderhandeling begonnen. Door het spel van loven en bieden strak te spelen bespaarden we circa € 25.000,-.

Grote Haarsekade Gorinchem Woning Aankoopmakelaar

Grote Haarsekade 16 Gorinchem


In de onderhandeling is hier circa € 12.000,- bespaard voor onze koper.

Lingedijk Gellicum Woning Aankoopmakelaar

Lingedijk 22 Gellicum
 

Deze dijkwoning stond net te koop. Toch hebben we door goed de waarde van het pand te beoordelen, circa € 30.000,- onderhandelingsresultaat weten te bereiken.

“NVM Makelaar Stefan van Middelkoop heeft kennis van zaken en is gemotiveerd. Bovendien kan hij snel schakelen als dat nodig is en is hij betrokken. Eigenschappen die in deze branche lastig te vinden zijn.”
Bel mij terug

Rekenvoorbeeld

Vraagprijs € 209.000,-
Aankoopprijs € 200.000,-
Besparing € 9.000,-

Kosten aankoopmakelaar 
Basistarief € 595,-
Prestatietarief* € 900,-
Uw voordeel! € 7.505,-
* 10% van de besparing

Ja, ik wil graag vrijblijvend advies van een aankoopmakelaar!